Kirjaudu sisään

Soluscope pesukoneet

Innovatiivista teknologiaa hyödyntäen 20-vuoden kokemusta endoskooppihygieniasta.

  

Serie 4 

Serie 4 joustavien endoskooppien pesu- ja desinfiointilaite on nopea, luotettava ja tehokas. Laite tarjoaa täydellisen uudelleenkäsittelysyklin vain 16 minuutissa anutlaatuisen patentoidun kaksoispesutekniikan ansiosta.

Ympäristöystävällinen Serie 4 vähentää veden ja kemikaalien kulutusta jopa 40%.

Serie 4 on varustettu suurella 7-tuuman kosketusnäytöllä ja intuitiivisella graafisella käyttöliittymällä, joka mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin ja optimoi työn organisointia. Serie 4 tarjoaa parhaan mahdollisen huipputeknologian käyttäjille, potilaille ja endoskoopeille.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Serie ENT 

Serie ENT kompakti ent-endoskooppien pesu- ja desinfiointilaite tarjoaa ainutlaatuisen konseptin integroiden ent-endoskooppien, kystoskooppien ja bronkoskooppien uudelleenkäsittelyn nopeasti ja turvallisesti.

14 minuutin uudelleenkäsittely syklin ansiosta Serie ENT puhdistaa ja desinfioi jopa neljä endoskooppia alle tunnissa täysin automatisoidussa prosessissa. Laitteen pienikokoisuus tarjoaa mukavan ja ergonomisen asennon käyttäjille.

Laitteen jatkuva vuototesti estää endoskooppien vaurioitumisen. Turvallisuutta lisää myös sisäänrakennettu viivakoodilukija ja tulostin, jotka takaavat täydellisen jäljitettävyyden.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Serie TEE

Serie TEE on ainutlaatuinen ratkaisu transesofageaalisten kaikukardiografia-antureiden puhdistukseen ja desinfektioon.

Serie TEE tarjoaa innovatiivisen ja intuitiivisen, nopeasti omaksuttavan graafi­sen käyttöliittymän. Suuri ja miellyttävä  7 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn kaikkiin koneen parametreihin.

Koska Serie TEE suorittaa anturin puhdistuksen ja desinfektion vain 14 minuuttia kestävässä syklissä, se tuottaa neljä käyttövalmista anturia tunnissa.

Serie TEE: n innovatiivinen rakenne erottaa anturin upotettavan distaalipään ei-vedenpitävästä kahvasta. Uusi ristikontaminaation ehkäisyjärjestelmä takaa sen, että Serie TEE:n anturi voidaan asettaa ja vapauttaa ilman minkäänlaista kontaktiriskiä epäpuhtaan pinnan kanssa. Serie TEE:hen on integroitu innovatiivinen ja luotettava vuotovirtatesti, ja se tarkistaa anturin eheyden jokaisen syklin yhteydessä. Matalapitoisuuksinen desinfektioaine, jonka kontaktiaika kohtalaisessa lämpötilassa on viisi minuuttia, pidentää anturin käyttöikää.

Lisäksi minimoitu kemikaalikäsittely ja hermeettinen kansi takaavat käyttäjien turvallisuuden.

Serie TEE on kompakti ja ergonominen. Erittäin pienikokoinen ja integroitujen pyöriensä avulla siirrettävä Serie TEE on hiljainen ja voidaan asentaa myös pienille yksityisvastaanotoille.Koneen korkeus tarjoaa käyttäjille miellyttävän ja ergonomisen työskentelyasennon.

Lisäksi laitte tarjoaa täydellisen jäljitettävyyden viivakoodilukijan ja tulostimen ansiosta.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Haluatko lisätietoja?

Soita numeroon

020 7931 090

 

Serie 4

Serie ENT

Serie TEE

Lisää Endoskopiapesu -kategorian tuotteita

SOLUSCOPE KUIVAUSKAAPIT

SOLUSCOPE PESUKONEET

SOLUSCOPE TARVIKKEET