Kirjaudu sisään

Soluscope pesukoneet

Innovatiivista teknologiaa hyödyntäen 20-vuoden kokemusta endoskooppihygieniasta.

 

Serie 1 

ISO-150-15883 -standardin mukainen Serie 1 pesu- ja desifiointilaiten joustaville endoskoopeille on luotettava ja helppokäyttöinen.Tulostimella varustettu laite tarjoaa korkean tason tekniikkaa.

Serie 1 tarjoaa käyttäjäystävällisen kosketusnäytön erittäin korkean turvallisuustason. Lisäksi sen tehokas ja validoitu esisuodatusjärjestelmä takaa veden optimaalisen laadun todistetulle puhdistus- ja desinfiointilaadulle.

Lisätietoa tuotteesta

 

Serie 3

Soluscope 3 pesu- ja desinfiointilaite joustaville endoskoopeille on uudistettu vastaamaan paremmin gastroenterologian ja pulmonologian osastojen tarpeita.

Uusi Serie 3 yhdistää innovatiivisen ja intuitiivisen graafisen käyttöliittymän, jossa  7-tuuman kosketusnäyttö takaa helpon ja nopean pääsyn kaikkiin koneen sykleihin ja parametreihin. 

Serie 3 pesu- ja desinfiointilaite on saanut Observeur Desing 2016 -merkin, jolla palkitaan alan innovatiivista ja toiminnallista suunnittelua.

Patentoitu kanavanohjausjärjestelmä takaa jokaisen endoskooppikanavan täydellisen käsittelyn havaiten myös osittaisen irtikytkeytymisen tai tukkeutumisen.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Serie 4 

Serie 4 joustavien endoskooppien pesu- ja desinfiointilaite on nopea, luotettava ja tehokas. Laite tarjoaa täydellisen uudelleenkäsittely syklin vain 16 minuutissa anutlaatuisen patentoidun kaksoispesutekniikan ansiosta.

Ympäristöystävällinen Serie 4 vähentää veden ja kemikaalien kulutusta jopa 40%.

Serie 4 on varustettu uudella suurella 7-tuuman kosketusnäytöllä ja intuitiivisella graafisella käyttöliittymällä, joka mahdollistaa helpon ja nopean pääsyn kaikkiin toimintoihin ja optimoi työn organisointia. Serie 4 tarjoaa parhaan mahdollisen huipputeknologian käyttäjille, potilaille ja endoskoopeille.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Serie ENT 

Serie ENT kompakti ent-endoskooppien pesu- ja desinfiointilaite tarjoaa ainutlaatuisen konseptin integroiden ent-endoskooppien, kystoskooppien ja bronkoskooppien uudelleenkäsittelyn nopeasti ja turvallisesti.

14 minuutin uudelleenkäsittely syklin ansiosta Serie ENT puhdistaa ja desinfioi jopa neljä endoskooppia alle tunnissa täysin automatisoidussa prosessissa. Laitteen pienikokoisuus tarjoaa mukavan ja ergonomisen asennon käyttäjille.

Laitteen jatkuva vuototesti estää endoskooppien vaurioitumisen. Turvallisuutta lisää myös sisäänrakennettu viivakoodilukija ja tulostin, jotka takaavat täydellisen jäljitettävyyden.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Serie TEE

Serie TEE on ensimmäinen pesu- ja desinfiointilaite, joka on tarkoitettu transesofageaalisille koettimille. 

Seri TEE suorittaa täydellisen puhdistus- ja desinfiointisyklin vain 14 minuutissa yhden käsittelyn avulla, mikä vähentää koettimen vaurioita. Sisäänrakennetun sähköisen vuototestin ansiosta laite ohjaa automaattisesti TOE-koettimen eheyttä valmistajan suositusten mukaisesti. Lisäksi minimoitu kemikaalikäsittely ja hermeettinen kansi takaavat käyttäjien turvallisuuden.

Serie TEE on kompakti ja ergonominen. Lisäksi laitte tarjoaa täydellisen jäljitettävyyden viivakoodilukijan ja tulostimen ansiosta.

Lisätietoa tuotteesta 

 

Haluatko lisätietoja?

Soita numeroon

020 7931 090

 

Serie 1

Serie 4

Lisää Endoskopiapesu -kategorian tuotteita

SOLUSCOPE KUIVAUSKAAPIT

SOLUSCOPE PESUKONEET

SOLUSCOPE TARVIKKEET