Kirjaudu sisään

Soluscope kuivauskaapit

 

Endoskooppien kuivaus- ja säilytyskaapit  -innovatiivista teknologiaa korkean tason turvallisuudella.

 

Soluscope DSC8000

DSC8000 on desinfioitujen lämpöherkkien endoskooppien säilytykseen käytettävä suojakaappi. DSC8000 mahdollistaa jopa kahdeksan endoskoopin säilytyksen ylläpitäen mikrobiologista laatua seitsemän päivän ajan. DSC8000 on PLC-ohjattu säilytyslaite, joka on suunniteltu säilyttämään endoskoopin mikrobiologinen laatu vähintään uudelleenkäsittelyn jälkeen saavutetulla tasolla.

Kaapissa on yksittäiset kannelliset lokerot endoskoopille, mikä takaa suojauksen iskuilta ja kontaminaatioilta käsittelyn aikana. Endoskoopit kuivataan täysin kahden samanaikaisen ilmavirran ansiosta. Ilmavirrat kulkevat jokaisen kanavan läpi, sekä endoskoopin ulkopuolella.

Intuitiivinen kosketusnäyttö tekee DSC8000:sta helppokäyttöisen edesauttaen pääsyä IT Soluscope -ympäristöön.

DSC8000 täyttää desinfioitujen lämpöherkkien endoskooppien säilytykseen käytettäviin suojakaappeihin liittyvän eurooppalaisen standardin EN 16442 vaatimukset.

DSC8000 on muutetun direktiivin 93/42/ETY mukainen luokan I lääkinnällinen laite, jolla on CE-merkintä.

Lisätietoa tuotteesta  

 

Soluscope AS300

Endoskooppien säilytyskaappi AS300 mahdollistaa jopa kymmenen endoskoopin säilytyksen. Patentoitu laminaarisen ilmavirran järjestelmä suojaa endoskooppeja kontaminaatiolta. Kaapissa jokainen endoskooppi on kytketty erilliseen liitäntään ja automaattinen karuselli tarjoaa suoran pääsyn endoskooppeihin, mikä vähentää käsittelyn manipulaatiota ja eliminoi tunnistusvirheet.

AS300 tarjoaa käyttäjäystävällisen kosketusnäytön värikoodeilla. Sisäänrakennettu jäljitettävyysjärjestelmä sisältää viivakoodin tai RFID-lukijan ja tulostimen. Lisäksi ethernet-portti mahdollistaa yhteyden terveydenhuollon laitosverkkoon. AS300 on myös yhteensopiva maailmanlaajuisen jäljitettävyysohjelmiston IT-Soluscopen kanssa.

AS300 on muutetun direktiivin 93/42/ETY mukainen luokan I lääkinnällinen laite, jolla on CE-merkintä.

Lisätietoa tuotteesta

 

Haluatko lisätietoja?

Soita numeroon

020 7931 090

 

Soluscope AS300

Soluscope DSC8000

Lisää Endoskopiapesu -kategorian tuotteita

SOLUSCOPE KUIVAUSKAAPIT

SOLUSCOPE PESUKONEET

SOLUSCOPE TARVIKKEET