Kirjaudu sisään

Soluscope kuivauskaapit

 

Endoskooppien kuivaus- ja säilytyskaapit 
-i
nnovatiivista teknologiaa korkean tason turvallisuudella

 

Soluscope DSC8000

Ainutlaatuinen suojajärjestelmä endoskooppisi turvaksi. 
DSC8000 mahdollistaa jopa kahdeksan endoskoopin säilytyksen ja ylläpitää mikrobiologista laatua seitsemän päivän ajan. 

Erillinen iskunkestävä kori. Kaikki endoskoopit säilyvät turvassa erikoissuunnitellussa korissa. Korin rakenne takaa ilman kierron ja tehokkaan kuivumisen. Se estää endoskoopin suoran käsittelyn, mikä vähentää kontaminaatioriskiä. 

Mikrobiologisesti suojatut skoopit. HEPA-suodattimen suodattama ilma välitetään kaikkiin kanaviin, ja kunkin endoskoopin ympärillä kiertävä ilma hyötyy germisidisten UV-C-lamppujen vaikutuksesta.

Työnkulun optimointi. Käyttöliittymä tarjoaa reaaliaikaista tiedontallennusta kunkin endoskoopin kohdalla. Voit asettaa skooppiesi käytön tärkeysjärjestykseen ja optimoida työnkulkusi.

Perusteellinen monitorointi. DSC8000 tarjoaa suuren suojatason, sillä se monitoroi kaikkia toiminnallisia parametrejä reaaliajassa. 

Helppokäyttöisyys. DSC8000 tuo uuden intuitiivisen graafisen käyttöliittymän hyödyt nopeasti omaksuttaviksi ja käytettäviksi. Irrotettava kori nopeuttaa käsittelyä ja endoskooppiin liittämistä.

Kokonaisvaltainen jäljitettävyys. Sisäänrakennettu jäljitettävyysjärjestelmä sisältää viivakoodilukijan skooppien, käyttäjien, tulostimen ja elektroniset liput sisältävien flash-muistien tunnistamiseksi. DSC8000 on yhteensopiva IT-Soluscope-tiedonhallintajärjestelmän kanssa.

 

Lisätietoa tuotteesta  

 

Soluscope AS300

Ainutlaatuinen suojajärjestelmä endoskooppisi turvaksi. AS300 mahdollistaa jopa kymmenen endoskoopin säilytyksen ja ylläpitää mikrobiologista laatua seitsemän päivän ajan. 

Työnkulun optimointi. Käyttöliittymä tarjoaa reaaliaikaista tiedontallennusta kunkin endoskoopin kohdalla. Voit asettaa skooppiesi käytön tärkeysjärjestykseen ja optimoida työnkulkusi. Kaapissa jokainen endoskooppi on kytketty erilliseen liitäntään ja automaattinen karuselli tarjoaa suoran pääsyn endoskooppeihin, mikä vähentää käsittelyn manipulaatiota ja eliminoi tunnistusvirheet.

Innovatiivinen ilmavirtajärjestelmä. Patentoitu laminaarisen ilmavirran järjestelmä suojaa endoskooppeja kontaminaatiolta. 

Helppokäyttöisyys. AS300 tuo uuden intuitiivisen graafisen käyttöliittymän hyödyt nopeasti omaksuttaviksi ja käytettäviksi.

Kokonaisvaltainen jäljitettävyys. Sisäänrakennettu jäljitettävyysjärjestelmä sisältää viivakoodilukijan skooppien, käyttäjien, tulostimen ja elektroniset liput sisältävien flash-muistien tunnistamiseksi. DSC8000 on yhteensopiva IT-Soluscope-tiedonhallintajärjestelmän kanssa.

 

Lisätietoa tuotteesta

 

Haluatko lisätietoja?

Soita numeroon

020 7931 090

 

Soluscope AS300

Soluscope DSC8000

Lisää Endoskopia- ja instrumentaatiopesu -kategorian tuotteita

ENDOSKOOPPIEN PUHDISTUS- JA SäILYTYSRATKAISUT

MEDIVATORS ADVANTAGE PLUS LäPIANTOPESUKONEET

NIDSA ENDOSKOOPPIEN ESIKäSITTELYPöYDäT

NIDSA KIRURGISTEN INSTRUMENTTIEN ESIKäSITTELYPöYDäT

SOLUSCOPE KUIVAUSKAAPIT

SOLUSCOPE PESUKONEET