Kirjaudu sisään

Soluscope kuivauskaapit

Endoskooppien kuivaus- ja säilytyskaapit  -innovatiivista teknologiaa korkean tason turvallisuudella.

 

Soluscope DSC8000

DSC8000 on kuivaus- ja säilytyskaappi, joka mahdollistaa jopa kahdeksan endoskoopin säilytyksen ja ylläpitää mikrobiologista laatua seitsemän päivän ajan. Kaapissa on yksittäiset kannelliset lokerot endoskoopille, mikä takaa suojauksen iskuilta ja kontaminaatioilta käsittelyn aikana. Endoskoopit kuivataan täysin kahden samanaikaisen ilmavirran ansiosta. Ilmavirrat kulkevat jokaisen kanavan läpi, sekä endoskoopin ulkopuolella.

Intuitiivinen kosketusnäyttö tekee DSC8000:sta helppokäyttöisen edesauttaen pääsyä IT Soluscope -ympäristöön.

Lisätietoa tuotteesta  

 

Soluscope AS300

Endoskooppien säilytyskaappi AS300 mahdollistaa jopa kymmenen endoskoopin säilytyksen. Patentoitu laminaarisen ilmavirran järjestelmä suojaa endoskooppeja kontaminaatiolta. Kaapissa jokainen endoskooppi on kytketty erilliseen liitäntään ja automaattinen karuselli tarjoaa suoran pääsyn endoskooppeihin, mikä vähentää käsittelyn manipulaatiota ja eliminoi tunnistusvirheet.

AS300 tarjoaa käyttäjäystävällisen kosketusnäytön värikoodeilla. Sisäänrakennettu jäljitettävyysjärjestelmä sisältää viivakoodin tai RFID-lukijan ja tulostimen. Lisäksi ethernet-portti mahdollistaa yhteyden terveydenhuollon laitosverkkoon. AS300 on myös yhteensopiva maailmanlaajuisen jäljitettävyysohjelmiston IT-Soluscopen kanssa.

Lisätietoa tuotteesta

 

Haluatko lisätietoja?

Soita numeroon

020 7931 090

 

Soluscope AS300

Lisää Endoskopiapesu -kategorian tuotteita

SOLUSCOPE KUIVAUSKAAPIT

SOLUSCOPE PESUKONEET

SOLUSCOPE TARVIKKEET