Kirjaudu sisään

Vastuu, sitoutuminen, ammatillinen osaaminen ja uskottavuus

Yritysesittely

KEBOMED A/S on tanskalaisomisteinen yritys, joka aloitti itsenäisenä yrityksenä vuonna 2004. KEBOMED A/S myy ja markkinoi sairaalatarvikkeita ja –laitteita Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa, josta myös tuotteemme toimitetaan asiakkaillemme.

KEBOMED SUOMESSA

KEBOMED Oy on tanskalaisen KEBOMED A/S:n omistama tytäryhtiö. Suomessa KEBOMED OY on aloittanut toimintansa vuoden 2011 alussa. Yrityksemme tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua gynekologian, vatsanalueen kirurgian sekä gastroenterologian erikoisaloilla.  Lisäksi valikoimassamme on korkealaatuisia Ultraäänilaitteita sekä tuotteita leikkausosastoille. Tuotteemme ovat tunnettuja laadustaan, innovatiivisuudestaan sekä kustannustehokkuudestaan.  

Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme heidän toimintaansa. Yrityksemme edustajat ovat asiantuntijoita omalla tuotealueellaan. He tuottavat tiedoillaan ja taidoillaan asiakkailllemme lisäarvoa heidän toimintansa kehittämiseksi. Tavoitteemme on  tarjota asiakkaillemme heidän toimintansa kehittämiseen soveltuvat korkealaatuiset tuotteet sekä asiakkaidemme tarpeiden mukaisen koulutuksen ja asiantuntevan palvelun. Kehitämme myös omaa toimintaamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on kehittää Suomen KEBOMED Oy:stä asikkaidemme toiminnan tunteva yritys, jonka edustajien erikoisosaaminen tekee siitä haluttavan yhteistyökumppanin asiakkaidemme keskuudessa.

KEBOMED OY:n arvot ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, sitoutuminen, ammattimaisuus ja uskottavuus.

Miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Laadukkaat tuotteet

Valikoimamme kaikki tuotteet täyttävät asiakkaidemme korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Asiakaspalvelu

Osaavat asiakaspalvelijamme auttavat sinua nopeati löytämään ratkaisut tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi.

Henkilökuntamme

Kokenut ja koulutettu henkilökuntamme on alansa huippuja - sinua varten.

Ammattitaitoa ja viimeisintä tietoa

Tarjoamme enemmän kuin pelkän tuotteen.
Tarjoamme lisäksi koulutusta,
ohjausta ja uusimman, ajantasalla olevan tiedon.