Kirjaudu sisään

VASTUU, SITOUTUMINEN,
AMMATILLINEN OSAAMINEN JA
USKOTTAVUUS

TUTUSTU TUOTTEISIIMME »

Yritysesittely

Kebomed on terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden edustaja ja jälleenmyyjä. Aloitimme toimintamme Suomessa vuonna 2011. Olemme vakaa yritys, jolla on asiantuntemusta ja kokemusta kymmenessä Euroopan maassa. Kansainvälisyyden kautta meillä on laaja ymmärrys tekniikoista ja ympäristöistä, käymme jatkuvasti globaalia keskustelua pysyäksemme kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaillemme osaavaa palvelua gynekologian, urologian, vatsanalueen kirurgian, sekä gastroenterologian erikoisaloilla. Lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia leikkausosastojen ja ortopedian tuotteita.

Visio ja missio

Visiomme on olla Suomen johtava huippulaitteita terveydenhuollon avuksi maahantuova yritys. Olemme asiakkaidemme toiminnan tunteva yritys; tuotespesialistiemme erikoisosaaminen tekee meistä halutun yhteistyökumppanin.

Missiomme on inspiroida alan tekijöitä laatulaitteiden kautta sekä tuoda kustannussäästöjä materiaalin, resurrsien ja kustannusten suhteen. Haluamme olla innostava, kannustava, iloinen sekä auttava partneri kumppaneillemme.

Yrityksen arvot

Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, sitoutuminen, ammattimaisuus ja uskottavuus.

Organisaatiomme arvot kertovat asiakkaillemme, työntekijöille, omistajille ja muille sidosryhmille siitä, mikä meidän toiminnassamme on ainutlaatuista ja mille periaatteille toiminta, päätökset ja kehitys rakentuvat.

Vahvuuksiamme on mm. asiantuntijuus, ammattitaito sekä tuote- ja ympäristötuntemus.

Miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Laadukkaat tuotteet

Valikoimamme tuotteet täyttävät asiakkaidemme korkeimmatkin laatuvaatimukset. Maahantuomme tuotteita, joiden vaikuttavuus on tieteellisesti osoitettu. Meitä motivoi se, että myymämme tuotteet auttavat asiakkaitamme terveydenhuollon ammattilaisista potilaisiin asti.

 

Asiakaspalvelu

Lähestymistapamme lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhoitoalan henkilöitä kohtaan ei ole vain tilausten vastaanottamista ja laajan tuotetiedon antamista; me kuuntelemme, ymmärrämme erityistarpeesi ja tarjoamme oikean ratkaisun juuri sinulle.

 

Henkilökuntamme

Henkilöstömme asiakaspalvelusta huoltoon asti ovat kokeneita, koulutettuja ammattilaisia: tunnemme alan, ymmärrämme kliinisen ympäristön ja meillä on hyvät suhteet keskeisiin sidosryhmiin. Tunnemme paikalliset markkinat erinomaisesti. Olemme sinua varten.

 

Ammattitaitoa

Ammattitaitoiset tuotespesialistimme jakavat tietoa uusimmista tuotteista ja menetelmistä päivittääkseen ja innostaakseen sinua jatkuvasti. Tarjoamme korkealaatuisten tuotteiden lisäksi koulutusta, henkilökohtaista ohjausta ja uusimman, ajantasalla olevan tiedon.