Kirjaudu sisään

Soluscope tarvikkeet

 

Soluscope tarjoaa kokonaisratkaisun taipuisien endoskooppien uudelleenkäsittelyyn. Se sisältää tuotteita jokaiseen uudelleenkäsittelysyklin vaiheeseen. Kaikki osat ovat sertifioituja, helppokäyttöisiä ja tehokkaita ja pienentävät päivittäistä kuormitustasi.

 

Soluscope säilytysratkaisut 

Soluscope Trolley & Rack -ratkaisut on suunniteltu optimoimaan endoskooppien kiertoa tutkimus- ja uudelleenkäsittelyhuoneiden välillä.

Soluscope Trolley: kompakti ja ergonominen kuljetuslaite neljälle endoskoopille. Soluscope Trolley on suunniteltu antureiden siirtämiseen käsittelystä tutkimushuoneeseen. Anturi säilytetään kuljetuksen ajan turvallisesti läpinäkyvällä kannella varustetussa erityiskaukalossa. Soluscopen kuljetusratkaisu helpottaa päivittäisiä rutiineja turvallisesti.

Soluscope Rack: varasto kymmenelle endoskoopille. Se tallentaa tilapäisesti puhtaat endoskoopit tai tietyt endoskoopit, joita ei käytetä usein. Hyllyssä voi myös säilyttää likaisia endoskooppeja, jotka odottavat uudelleenkäsittelyä.

Lisätietoa tuotteista 

 

IT-Soluscope

IT-Soluscope on Soluscope-laitteiden ydin. Se tarjoaa kaikki tarvitsemasi tiedot, silloin kun niitä tarvitset, tehostaen prosessia ja optimoiden työhön käytettyä aikaa.

IT Soluscope yhdistää Soluscope-laitteesi, jotta saat täydellisen näkyvyyden endoskoopeistasi reaaliajassa. Kerätyt tiedot tallennetaan automaattisesti ja niitä voidaan milloin tahansa tarkastella jäljitettävyyden varmistamiseksi.

Erittäin taloudellinen ja helppokäyttöinen IT Soluscope -liitäntä tarjoaa nopean pääsyn olennaisiin tietoihin. Hakutoiminto mahdollistaa käytettävien endoskooppien priorisoinnin, sekä niiden sijainnin ja tilan visualisoinnin.

Lisätietoa tuotteesta 

 

 

 

 

 

 

Haluatko lisätietoja?

Soita numeroon

020 7931 090

 

Lisää Endoskopiapesu -kategorian tuotteita

SOLUSCOPE KUIVAUSKAAPIT

SOLUSCOPE PESUKONEET

SOLUSCOPE TARVIKKEET